Stªrt pagina

Welkom op wild-water.nl, een project van Mark. Ooit, begin 2007, begonnen als verzameling links en fotoalbums is deze wiki uitgegroeid naar een platform om rivier beschrijvingen voor en met wildwater-kanoërs te verzamelen en te delen. Daarnaast dient de site ook als ontwikkel en test omgeving van een aantal zelf gebouwde modules voor de software van de website.

Hoofdstukken in deze wiki

Laatste updates beschrijvingen

Recent aangepaste pagina's onder Rivier Beschrijvingen

Blog

Vesder waterlossing 2011

De waterlossing van de Vesder staat meestal in het voorjaar gepland. Dit jaar echter, vanwege de bosbranden op de Hoge Venen en het droge voorjaar, werd de waterlossing afgeblazen. Als goedmaker was er dus een waterlossing afgelopen weekend. Met prachtig weer en een iets lagere waterstand dan de laatste keer dat ik 'm heb gevaren waren alle stuwen goed te varen.

Geotag (locatie) voor:

Outdoor camera

Ik moet er nog even voor sparen, maar in de reeks met handige outdoor apparaten heeft Panasonic een nieuw toestel uitgebracht, de LUMIX DMC-FT3. Het is de opvolger van de Panasonic Lumix DMC-FT1 waar ik al eerder iets over schreef.

Ook hier weer lenzen van Leica, maar nieuw in dit toestel is de GPS die foto's gelijk voorziet van een geotag waardoor je de foto's meteen op binnen de referentie van een digitale kaart kunt laten zien (nooit meer de vraag “waar was dat ook al weer?…”)

Andere highlights: ruim 12 Megapixels, full HD video, stof- en waterdicht (IPX6/IPX8), valbestendig, baro/hoogtemeter, kompas.

→ Lees verder...

start.txt · Laatst gewijzigd: 2021/02/26 17:41 door 127.0.0.1
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0